Gastenboek

Gastenboek

Glin-ka Ging of D'Gaba Skyel Ba 

 

Foto's van Gingi

Activiteiten BTTC

Activiteiten TTCN

Activiteiten Hondenforums

Links

 

 

Vorige pagina

 

 

 

 

Glin-ka Ging of D'Gaba Skyel Ba

Glin-ka Ging of D'Gaba Skyel Ba (Gingi)

Geboren op 11 december 2007 bij Marleen de Winter, 

D'Gaba Skyel Ba, Bilzen (BelgiŽ)

    Moeder: Zhinata D'Gaba Skyel Ba                         Vader: Hawi-Ma-Lou I'Little Stuart.Zhinata D'Gaba Skyel Ba            Hawi-Ma-Lou I'Little Stuart

Gingi is bij Marleen in de haar eerste weken als pup opgegroeid in een huiselijk sfeer. Dit was al direct aan haar te merken de eerste dagen. De eerste dag in haar nieuwe omgeving begon met een serenade. Ze was naar haar moeder, broertjes en zusjes aan het roepen (leek meer zingen). Al vanaf de eerste dag als Gingi haar behoefte wilde doen dan ging zij netjes voor de achterdeur zitten, zo van ik moet mijn behoefte doen buiten en niet binnen, zo heb ik het geleerd bij Marleen. Verder is ze een leergierige, lieve, aanhankelijke hond geworden. Haar eerste rit  als pup in de auto vanuit BelgiŽ duurde ruim 2,5 uur en maar 1 tussenstop was voldoende. Voor de rest geen probleem voor Gingi. Nu is geen afstand te gek voor haar. Als ze maar ziet dat ik mijn fotocamera, haar borstelkoffer en hondendrinkfles klaar leg dan is ze al opgewonden en staat klaar in de startblokken om mee te gaan, en wee als ik de deur uitga zonder haar. Hele serenade achter de voordeur alsof ze verontwaardigt wil zeggen van 'En ik dan ?"

Wat elke keer weer verbazingwekkend is als ze Marleen ziet staan. Hoe enthousiast Marleen door Gingi dan  wordt begroet is super. Gingi leek als pup al veel op haar 'oma' Vincy (*6-3-1998 - į6-2-2006) en naarmate ze ouder wordt is de gelijkenis ongelooflijk. Alsof Vincy is herboren. Kijk maar eens naar de foto's van Vincy op deze link:  http://www.tibetaanse-terrier.eu/nederlands/honden/Vincy.html 

Op Marleen haar site vind je ook foto's van Gingi haar broertjes en zusjes onder nesten > Gnest . Daarnaast uiteraard ook andere nesten en info over de Tibetaanse TerriŽr. 

Gingi gaat regelmatig mee met wandelingen. Vaak is dat een groot, soms klein gezelschap van personen en verschillende rassen honden, die zijn aangesloten op o.a. het forum  http://wandelenmethondenliefhebbers.yourbb.nl . Deze wandelingen vinden plaats in diverse gebieden in Nederland. Veelal op de zondagen. Ook is ze lid (en het gezin) van de Tibetaanse TerriŽr Club Nederland (TTCN) en de Belgische Tibetaanse TerriŽr Club (BTTC). We trachten zoveel mogelijk deel te nemen aan hun wandelingen en aan de jaarlijkse Clubmatches. Zie onder 'Links' de betreffende sites en andere interessante links.

Al met al vind je op Gingi haar site fotorapportages van wandelingen en clubmatches. Veel kijkplezier.

"Door even te kwispelen kan een hond meer gevoel uitdrukken dan menig mens met urenlang geklets"

Free counter and web stats